Arsenal kan derde samenwerking vergeten: 'La Liga past beter bij me'

Reacties

Dani Ceballos is absoluut niet van plan om een derde Arsenal-periode in te gaan. De Spaanse middenvelder wordt dit seizoen voor de tweede keer gehuurd van Real Madrid, maar daar zal het ook bij blijven. Ceballos is overduidelijk in Spaanse media.

Arsenal kan derde samenwerking vergeten: 'La Liga past beter bij me'
© Pro Shots

'Nog een uitleenperiode zal moeilijk worden voor alle partijen, ook voor Real Madrid en voor mij', vertelde Ceballos in een interview met Onda Cero. In zijn eerste seizoen in Londen kwam Ceballos tot 24 wedstrijden in de Premier League, de teller staat op dit moment op 23. Aan het einde van het seizoen neemt hij afscheid van Engeland.

'Om heel eerlijk te zijn, ik hou meer van La Liga', stelt Ceballos. 'De Premier League is completer, maar de stijl van La Liga past veel beter bij me.' De elfvoudig international van Spanje maakt geen geheim van zijn gedroomde volgende stap. 'Ik word 25 en ik moet me gaan settelen bij een club waar ik me belangrijk voel. Ik voel veel liefde voor Real Betis, ik kijk elke wedstrijd van die club.'

Ceballos speelde drie jaar in de hoofdmacht van Real Betis, voordat hij in 2017 werd gekocht door Real Madrid. In de hoofdstad loopt zijn contract nog twee jaar door en dus moet hij hopen dat zijn jeugdliefde een akkoord bereikt met Real Madrid over een (huur)deal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.