Arsenal-fans verlaten stadion vroegtijdig en missen cruciaal doelpunt

Reacties

Een deel van de supporters van Arsenal zal zondag behoorlijk hebben gebaald. Zij verlieten namelijk vroegtijdig het Emirates Stadium en hoorden vervolgens buiten een orkaan van geluid uit het stadion komen. Declan Rice bezorgde The Gunners met een late goal de overwinning tegen Manchester United.

Arsenal-fans verlaten stadion vroegtijdig en missen cruciaal doelpunt
© Viaplay
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

In de slotfase leken de bezoekers te gaan winnen dankzij een treffer van Alejandro Garnacho, maar door buitenspel ging er een streep door die goal. Vervolgens sloeg Arsenal in de extra tijd toe via Rice.

De wedstrijd werd daarna nog mooier voor Arsenal. Gabriel Jesus tekende namelijk voor de 3-1 en maakte daarmee aan alle twijfel een eind. Extra balen voor de mensen die eerder waren vertrokken; zij misten immers twee doelpunten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.