Arsenal drijft spot met Spurs-fan, 'Guardiola is een verrader'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Arsenal drijft spot met Spurs-fan, 'Guardiola is een verrader'

• Er was eens een Tottenham Hotspur-supporter die naar een wedstrijd van Arsenal ging…. Tijdens de wedstrijd tussen Sunderland en Arsenal dook er plots een fan van Tottenham Hotspur op tussen het publiek van de thuisploeg. The Gunners wonnen zaterdag met 1-4, waarna Arsenal zich afvroeg of de supporter van aartsrivaal Tottenham Hotspur een leuke middag heeft gehad. Gezien de uitslag is dat maar de vraag. Misschien valt er voor de man zondag meer te juichen, als Tottenham Hotspur op bezoek gaat bij Arsenal.

'Pep wil niet met mannen werken. Hij wil met jonge spelers werken omdat hij die kan controleren zoals je dat met kinderen doet. Pep lacht naar je, geeft je het gevoel dat je zijn beste vriend bent en dan laat hij je vallen. Hij is een verrader.'
• Tussen Pep Guardiola en Yaya Touré komt het niet meer goed. Dimitri Seluk, de zaakwaarnemer van de middenvelder die niet meer aan de bak komt bij Manchester City, heeft nog maar eens wat olie op het vuur gegooid in een interview met The Daily Mirror.

• Wij schatten Gertjan Verbeek in als een boksliefhebber, maar met deze actie van zijn doelman Manuel Riemann was de VfL Bochum-coach toch minder blij zaterdag. Verbeek en co waren overigens wel met 2-1 te sterk voor 1. FC Heidenheim.

Vincent Janssen heeft het niet alleen door zijn eerste Premier League-doelpunt afgelopen zaterdag tegen Leicester City goed naar zijn zin bij Tottenham Hotspur. Ook tegenover zombies stond het vizier van de Nederlander op scherp.

• Net als Verbeek en Janssen heeft Ronald Koeman een goed weekend achter de rug. De manager won zondagmiddag met Everton van West Ham United (2-0) en staat met The Toffees zesde in de Premier League. Voldoende reden voor een feestelijk etentje. En zoals Koeman zelf zou zeggen: 'Chips without mayonaise is no chips.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.