Arsenal dicht bij aantrekken Lille-parel Pépé

Reacties

Nicolas Pépé gaat zeer waarschijnlijk de topversterking van Arsenal worden deze zomer. De 24-jarige aanvaller van Lille moet tachtig miljoen euro kosten.

Arsenal dicht bij aantrekken Lille-parel Pépé

De BBC meldt dat Arsenal over dat transferbedrag tot een akkoord is gekomen met Lille. De som wordt in termijnen betaald, zodat de deal beter te financieren is door de Engelsen. De verwachting is dat in de komende twee dagen een akkoord wordt bereikt met Pépé zelf. De uitblinker van het voorbije seizoen in de Ligue 1 wil graag in de Premier League voor zijn kans gaan.

Na 22 goals en elf assists in de Franse competitie vorig seizoen leek een vertrek van Pépé al onvermijdelijk. Ook Napoli wilde tachtig miljoen euro betalen voor de sensatie, maar het kamp rond de Ivoriaan kwam nooit tot een akkoord met de Italianen.

Voor Arsenal zou het binnenhalen van Pépé al de derde grote deal in korte tijd zijn. Dani Ceballos is gehuurd van Real Madrid en toptalent William Saliba is gekocht van Saint-Étienne, maar de achttienjarige verdediger speelt komend seizoen nog op huurbasis voor de Franse club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.