'Arsenal denkt aan Frimpong en reserveert veertig miljoen euro'

Reacties

Arsenal hoopt deze zomer niet één, maar twee Nederlanders aan de selectie toe te voegen. Volgens Bild heeft de nummer twee van de Premier League veertig miljoen euro gereserveerd om Jeremie Frimpong los te weken bij Bayer Leverkusen.

'Arsenal denkt aan Frimpong en reserveert veertig miljoen euro'
© Pro Shots

Eind vorige maand meldde VI dat Arsenal een persoonlijk akkoord heeft met Jurriën Timber. Mocht de 22-jarige verdediger Ajax inderdaad verruilen voor Londen, dan komt hij mogelijk een landgenoot tegen. Bild weet dat manager Mikel Arteta zich intern hard maakt voor de komst van Frimpong. Ook de naam van João Cancelo zingt nog altijd rond in het Emirates Stadium.

Arteta ziet in Frimpong een aanvallende rechtsback. Dat is een ander type speler dan de huidige rechtsback van The Gunners. Ben White maakte een sterk seizoen door, maar blinkt met name uit in een verdedigende rol. Dat Frimpong offensief van waarde kan zijn, bewees hij afgelopen seizoen bij Leverkusen. In de Bundesliga kwam de Nederlander tot acht doelpunten en zeven assists.

Leverkusen lijkt ondertussen uit te gaan van een vertrek van Frimpong. Met Braziliaans international Arthur heeft de nummer zes van de Bundesliga alvast een vervanger in huis gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.