Arsenal blameert zich tegen Sheffield Wednesday

Reacties

Arsenal is uitgeschakeld in de strijd om de League Cup. Sheffield Wednesday zorgde voor een sensatie door met 3-0 te winnen.

Arsenal blameert zich tegen Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday – Arsenal 3-0
In de achtste finale van het toernooi om de League Cup heeft zich een rampscenario ontvouwd voor Arsenal. Het eerste onheil tekende zich al in de vijfde minuut af voor The Gunners toen Alex-Oxlade Chamberlain met een blessure naar de kant moest. Zijn vervanger Theo Walcott raakte nog geen kwartier na zijn invalbeurt eveneens geblesseerd.

Arsenal-manager Arsène Wenger moest vervolgens toezien hoe Ross Wallace de score opende met een geplaatst schot. Sheffield Wednesday nam verder afstand via standaardsituaties, waaruit Lucas João (kopbal) en voormalig Vitesse-verdediger Sam Hutchinson (intikker) doel troffen.

Dat door deze goals reeds in de 51ste minuut de 3-0 eindstand op het bord stond, maakte het een droomavond voor Glenn Loovens, die een basisplaats had bij Sheffield Wednesday. Darryl Lachman ontbrak in de wedstrijdselectie van Sheffield, dat uitkomt in het Championship.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.