Arsenal biedt voormalig troonopvolger Iniesta nieuwe kans

Reacties

Arsenal heeft zich versterkt met Denis Suárez, die op huurbasis wordt overgenomen van Barcelona. De 25-jarige middenvelder was op een zijspoor beland bij de Catalanen.

Arsenal biedt voormalig troonopvolger Iniesta nieuwe kans

Bij Arsenal wordt Suárez herenigd met Unai Emery, met wie hij samenwerkte bij Sevilla in het seizoen 2014/15. Destijds stond de middenvelder al onder contract bij Barcelona, dat hem in 2015 verkocht aan Villarreal. Nadat hij bij die club uitblonk, besloten de Catalanen in 2016 een terugkoopoptie te lichten.

Een vaste waarde in Camp Nou werd Suárez echter niet. Barcelona heeft het contract van de middenvelder met een jaar verlengd, tot medio 2021, maar in de huurdeal zit een optie tot koop. Het is dus mogelijk dat Suárez niet meer terugkeert naar de Spaanse kampioen. 

Het is nu afwachten of de middenvelder bij Arsenal zijn belofte wél kan inlossen. Toenmalig Barcelona-trainer Luis Enrique zei begin 2017 dat Suárez op lange termijn weleens de opvolger van Andrés Iniesta kan worden. Onbekend met Engeland is de Spanjaard trouwens niet, aangezien hij deel uitmaakte van de jeugdopleiding van Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.