Arsenal-afscheid 'in stijl' dreigt voor man van glas Ramsey

Reacties

De Arsenal-carrière van Aaron Ramsey lijkt er vroegtijdig op te zitten. De 28-jarige middenvelder kampt met een hamstringblessure, verschillende Engelse media weten nu te melden dat hij daardoor zijn laatste duel voor The Gunners heeft gespeeld.

Arsenal-afscheid 'in stijl' dreigt voor man van glas Ramsey

Half februari werd bekend dat Ramsey na dit seizoen transfervrij de overstap maakt naar Juventus. Twee weken geleden viel hij in de return van de Europa League-kwartfinale tegen Napoli verolgens uit met een kwetsuur aan zijn hamstring, en dat is mogelijk zijn laatste wapenfeit voor de ploeg van manager Unai Emery geweest.

In Engeland klinkt het steeds nadrukkelijker dat Ramsey dit seizoen niet meer in actie kan komen, zo melden onder meer de BBC en Sky Sports. Arsenal speelt in de halve finale van de Europa League nog twee keer tegen Valencia, mogelijk wacht er dus nog een Europese finale, terwijl er in de Premier League eveneens nog twee duels op het programma staan.

Ramsey moet dus vrezen dat hij die vier (of vijf) wedstrijden moet laten schieten. Daarmee zou er een typisch einde komen aan de Arsenal-loopbaan van de Welshman, die in 2008 overkwam van Cardiff City. Ramsey kampte in zijn elfjarige dienstverband in Londen veelvuldig met blessures.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.