Juventus haalt Ramsey met topcontract naar Turijn

Reacties

Aaron Ramsey heeft duidelijkheid over zijn toekomst. De middenvelder maakt na dit seizoen de overstap van Arsenal naar Juventus, waar hij voor vier jaar heeft getekend.

Juventus haalt Ramsey met topcontract naar Turijn

Juventus maakt op de officiële website van de club melding van de aanstaande komst van Ramsey (28) en maakt daarmee een einde aan een behoorlijke transfersoap. Arsenal slaagde er niet in om Ramsey een nieuw contract te laten tekenen, waarna verschillende Europese topclubs met de Welshman in verband werden gebracht. Zo werden onder meer Real Madrid, Bayern München, Paris Saint-Germain en Liverpool genoemd.

Juventus was direct het meest concreet voor de in de zomer transfervrije Ramsey en heeft de strijd nu gewonnen. De BBC meldde eerder deze vrijdag al dat Ramsey een weeksalaris van 456.000 euro krijgt in Turijn. Mocht dat bedrag kloppen, dan wordt de middenvelder de bestbetaalde Britse voetballer ooit.

Met de aanstaande overgang komt er een einde aan een elfjarig dienstverband van Ramsey bij Arsenal. De middenvelder maakte in juli 2008 de overstap van Cardiff City naar The Gunners en speelde tot dusver 361 officiële wedstrijden voor de club. Ramsey won drie keer de FA Cup en tweemaal de Community Shield. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Ramsey
Meer over A. Ramsey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.