Arnesen wil Van Aanholt en Bruma naar HSV halen

Frank Arnesen verruilt komende zomer Chelsea voor Hamburger SV. De technisch directeur wil volgend seizoen enkele grote talenten huren van de Londense club waaronder de Nederlanders Patrick van Aanholt en Jeffrey Bruma.

Arnesen wil Van Aanholt en Bruma naar HSV halen

'We hebben geen grote stapels geld beschikbaar komende zomer', vertelt Arnesen aan Abendblatt. 'Daarom moeten we creatief zijn en goede alternatieven verzinnen.' De oplossing lijkt daarom drie grote beloftes van Chelsea naar Hamburg te halen om te wennen aan het hoogste niveau.

De negentienjarige centrale verdediger Jeffrey Bruma en de twintigjarige linksback Patrick van Aanholt speelden al enkele wedstrijden in de hoofdmacht van Chelsea maar zijn momenteel verhuurd aan Leicester City. Ook Gaël Kakuta (19) staat op het verlanglijstje van Arnesen. De Franse aanvaller speelt momenteel op huurbasis bij Fulham.

Hamburger SV kent een teleurstellend seizoen en eindigde op een teleurstellende achtste plaats in de Bundesliga. Arnesen heeft aangegeven dat de selectie ernstig toe is aan een opfrisbeurt. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's