Arnesen pakt door: scoutingafdeling Feyenoord versterkt

Reacties

Feyenoord heeft bekendgemaakt de scouting-afdeling flink te versterken. De Rotterdammers verwelkomen Mark Ruijl en Christo Akkas per 15 april en Bernard Schuiteman keert per 1 juni terug in de Kuip.

Arnesen pakt door: scoutingafdeling Feyenoord versterkt

Ruijl zal als coördinator scouting en hoofd data scouting aan de slag gaan, terwijl Akkas als scout gaat werken voor Feyenoord. De 47-jarige Schuiteman, tussen 1995 en 1999 nog actief als voetballer voor Feyenoord, komt ook als scout op de loonlijst.

Technisch manager Frank Arnesen is maar wat blij met de komst van het drietal. 'De scouting uitbreiden en toekomstbestendig maken is een van onze speerpunten', legt hij op de clubwebsite uit. 'Met de komst van Mark, Christos en Bernard leggen we een solide basis voor een goed scoutingapparaat. Zo kunnen we werk maken van het halen van spelers die Feyenoord beter maken – zowel op sportief als op financieel gebied.'

'Met Mark hebben we een dataspecialist in huis gehaald die de basis moet vormen van het scoutingapparaat. Christos is een zeer talentvolle scout die in de top van het Griekse voetbal en internationaal zijn sporen heeft verdiend. En Bernard heeft bij diverse grote Europese clubs bewezen een neus te hebben voor voetbaltalent uit met name centraal-Europese competities.'

Feyenoord had Bjarne Hansen al in dienst. Hij richt zich namens de scouting-afdeling voornamelijk op talent uit Scandinavië. Lees in het artikel hieronder meer over hem. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.