Arnesen dolblij met komst Hendrix: 'We slaan twee vliegen in een klap'

Reacties

Technisch directeur Frank Arnesen was al een tijdje op zoek naar een nieuwe controlerende middenvelder voor Feyenoord en heeft met het aantrekken van Jorrit Hendrix beet. Op de website van de club legt Arnesen uit waarom hij zo blij is met de komst van de voormalig PSV'er.

Arnesen dolblij met komst Hendrix: 'We slaan twee vliegen in een klap'
© Pro Shots

Feyenoord huurt Hendrix voor anderhalf jaar van Spartak Moskou en heeft een optie tot koop. 'Na het vertrek van meerdere spelers sinds de zomer en de recente komst van enkele jonge, talentvolle aanwinsten wilden we graag nog een speler aan de selectie toevoegen van wie we weten dat hij direct inzetbaar is en die al heeft aangetoond het niveau aan te kunnen. Met de komst van Jorrit slaan we twee vliegen in een klap', stelt Arnesen.

'Hij is niet alleen als defensieve middenvelder inzetbaar, maar ook op meerdere posities in de achterhoede', vervolgt de technisch directeur. 'Stuk voor stuk posities die nog niet voldoende bezet waren. Daarnaast neemt hij door de ruim tweehonderd Eredivisie- en Europese duels die hij achter zijn naam heeft staan ook de gewenste ervaring met zich mee.'

Hendrix is na Patrik Wälemark en Cole Bassett de derde winterse nieuwkomer bij Feyenoord. Bekijk het overzicht van alle januari-deals in de Eredivisie hier:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.