Argentinië moet Higuaín mogelijk missen tegen Bosnië

Reacties

De Argentijnse bondscoach Alejandro Sabella vreest dat hij zondag in de eerste groepswedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina niet kan beschikken over Gonzalo Higuaín. De 26-jarige centrumspits kampt met een enkelblessure.

Argentinië moet Higuaín mogelijk missen tegen Bosnië

Higuaín (foto) heeft al langer last van de kwetsuur en deed daarom ook niet mee in de oefenduels met Trinidad & Tobago (3-0) en Slovenië (2-0), die Argentinië in aanloop naar het WK speelde. Net als tijdens die wedstrijden verving Ezequiel Lavezzi zijn collega-aanvaller in de spits tijdens de training, omdat ook Rodrigo Palacio last heeft van een enkelblessure.

Daarmee houdt Sabella niet al te veel opties over voor zijn driemansvoorhoede, mochten Higuaín en Palacio inderdaad niet tijdig fit zijn. Behalve Lavezzi kunnen ook Lionel Messi en Sergio Agüero uit de voeten in de spits. Veder is Ricky Álvarez, doorgaans een aanvallende middenvelder, eventueel als schaduwspits inzetbaar.

Bosnië
Argentinië's tegenstander Bosnië-Herzegovina maakt zich vooral zorgen om Sejad Salihovic. De 29-jarige linkspoot van 1899 Hoffenheim, die op het middenveld en als linksback kan worden ingezet, liep tijdens de training van donderdag een hamstringblessure op. Bondscoach Safet Susic heeft evenwel voldoende alternatieven voor handen.

Argentinië en Bosnië treffen elkaar om twaalf uur's nachts (Nederlandse tijd) in Rio de Janeiro. Ook Iran en Nigeria zijn ingedeeld in Groep F.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.