Argentijnse voetbal ligt (nog) niet stil: heerlijke goal vanaf eigen helft

Reacties

In Argentinië is op het moment nog niet al het voetbal eruit gehaald. Dat bood Óscar Romero van San Lorenzo in de nacht van vrijdag op zaterdag de mogelijkheid om de goal van zijn leven te maken.

Argentijnse voetbal ligt (nog) niet stil: heerlijke goal vanaf eigen helft
© Pro Shots

San Lorenzo nam het in het toernooi om de Copa de la Superliga op tegen Patronato en stond kort voor tijd op een 1-2 voorsprong. Romero (boven op archieffoto) had al een keer gescoord, maar bewaarde zijn huzarenstukje voor het laatst. De offensieve middenvelder veroverde de bal op zijn eigen helft, waarna hij zag dat Patronato-keeper Matias Ibanez erg ver voor zijn doel stond. Met succes beproefde Romero zijn geluk (zie video onder). Helaas voor hem waren er geen toeschouwers in het stadion aanwezig om de goal te vieren.

Voor later deze zaterdag staat in het Argentijnse Copa-toernooi nog de wedstrijd tussen Independiente en Vélez Sarsfield op het programma. Het is echter nog maar afwachten of dit duel ook daadwerkelijk door zal gaan: Defensa y Justicia-Estudiantes en River Plate-Atlético Tucuman zijn reeds afgelast vanwege de zorgen om het coronavirus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.