Argentijnen lopen massaal warm voor finale tussen Boca en AZ

Reacties

Het iconische stadion La Bombonera zal zaterdagavond goed gevuld zijn bij de wereldbekerfinale Onder-20. De losse verkoop voor het duel tussen Boca Juniors en AZ zorgt voor volle straten bij het verkooppunt.

Argentijnen lopen massaal warm voor finale tussen Boca en AZ
© Pro Shots

Eerder werden al tickets voor de prestigieuze finale tussen de Argentijnse en Nederlandse talenten verkocht aan seizoenkaarthouders van Boca. Toen werden ongeveer dertigduizend kaartjes verkocht. Op de dag van de wedstrijd is de losse verkoop in volle gang. Een Argentijnse verslaggever van ESPN meldt dat er een rij van zevenhonderd meter staat met mensen die er graag bij willen zijn vanavond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In La Bombonera is plaats voor ruim 57 duizend toeschouwers. Het stadion zal er rijkgevuld uit zien bij het duel tussen Boca en AZ. De talenten van de Alkmaarders kunnen na het winnen van de Youth League opnieuw historie schrijven. Dat moet gebeuren op heilige grond, te midden van tienduizenden Argentijnen. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
  • Meer over

  • AZ
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.