Anzhi verliest drie Russische internationals aan Dinamo

Na het vertrek van Oleg Shatov naar Zenit Sint-Petersburg en de mogelijke aftocht van Samuel Eto'o, verliest FC Anzhi opnieuw drie spelers. Igor Denisov, Yuri Zhirkov en Alexander Kokorin (foto) verkassen naar Dinamo Moskou.

Anzhi verliest drie Russische internationals aan Dinamo

Het drietal maakt naar verluidt voor zo'n 45 miljoen euro de overstap naar de Russische hoofdstad. Denisov en Kokorin kwamen beiden deze zomer nog over van respectievelijk Zenit en, ironisch genoeg, Dinamo Moskou. Anzhi betaalde dertig miljoen euro voor de internationals, die tot dusver nauwelijks in actie waren gekomen voor hun nieuwe club.

Na de beslissing van Anzhi - dat vanaf het seizoen 2010/11 hevig begon te investeren - om een andere weg in te slaan en zich te richten op de jeugdopleiding, worden de grootverdieners aangeboden op de Europese transfermarkt.

Zo heeft Chelsea verregaande interesse in Eto'o, die met twintig miljoen euro per jaar een van de best betaalde spelers ter wereld is. Dinamo Moskou deed eerder al zaken door Douglas over te nemen van FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen