Antwerp-selectie steunt Overmars met spandoek: 'Dit tekent onze club'

Reacties

De spelers van Antwerp FC hebben zich zondag uitgesproken voor technisch directeur Marc Overmars. Met een spandoek lieten ze weten dat ze achter de geschorste directeur staan. Volgens trainer Mark van Bommel is de actie tekenend voor Antwerp.

Antwerp-selectie steunt Overmars met spandoek: 'Dit tekent onze club'
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
4 - 1
Sporting Charleroi
Sporting Charleroi

Overmars moet tot november zijn werk bij Antwerp neerleggen, nadat zijn schorsing voor grensoverschrijdend gedrag in dienst van Ajax door wereldvoetbalbond FIFA werd overgenomen. Overmars wacht nog op meer informatie over zijn straf, ook om eventueel in beroep te gaan. Tot die tijd mag de directeur niet bij wedstrijden van Antwerp aanwezig zijn.

Overmars kreeg eerder al steun van supporters van Antwerp, die zondag tijdens de wedstrijd tegen Charleroi van zich lieten horen en een spandoek toonden. De spelers hielden na het duel hetzelfde spandoek omhoog. Het gedrag van Overmars in dienst van Ajax weerhield de spelers er schijnbaar niet van om een statement te maken. 'We wilden laten zien dat we altijd achter hem staan', zei doelpuntenmaker Owen Wijndal tegen Het Nieuwsblad.

Ook Van Bommel kon de actie van de spelers waarderen. 'Dit tekent de club, in goede en in slechte tijden. Dit is een rauwe club, maar iedereen staat wel achter iedereen die bij de club werkt. Dat is mooi en komt niet vaak voor.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.