Antwerp FC troeft Club Brugge af en maakt komst Ekkelenkamp bekend

Reacties

Antwerp FC heeft de komst van Jurgen Ekkelenkamp bevestigd. De 22-jarige middenvelder ondertekent een contract voor vier seizoenen, zo maakt de club bekend. Ekkelenkamp komt over van Hertha BSC.

Antwerp FC troeft Club Brugge af en maakt komst Ekkelenkamp bekend
© Pro Shots

Daarmee heeft Antwerp de strijd om Ekkelenkamp definitief gewonnen van het eveneens geïnteresseerde Club Brugge. Volgens eerdere berichten betaalt de club van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars ongeveer 4,5 miljoen euro voor de Nederlander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Club Brugge leek aan de haal te gaan met Ekkelenkamp en beschikte over een mondeling akkoord, maar de hoofdrolspeler veranderde op het laatste moment van gedachten. De voormalig Ajacied besloot de Belgische landskampioen alsnog af te bellen en in te gaan op het aanbod van Antwerp.

Ekkelenkamp verkaste vorige zomer van Ajax naar Hertha, maar kon in Berlijn geen basisplaats veroveren. Voor Club Brugge, waar alles in gereedheid gebracht was gebracht voor de ondertekening van zijn contract, is het afzeggen van Ekkelenkamp een streep door de rekening.

Spelersprofiel

J. Ekkelenkamp


Geboortedatum:
5 april 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Zeist
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Antwerp FC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.