Antony neemt villa over van beroemde voorganger: 'Hij heeft een hoge standaard'

Reacties
Antony neemt villa over van beroemde voorganger: 'Hij heeft een hoge standaard'
© Twitter ESPN UK
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Antony heeft een nieuw stulpje gevonden in Manchester. De aanvaller van Manchester United is ingetrokken in de woning van voormalig United-speler Paul Pogba.

De ex-Ajacied kan overigens aan de bak. Op beelden van de Britse ESPN is te zien dat er een biljart met de initiatlen 'PP' in de villa staat. 'Dat is een van de dingen die hij heeft laten maken en die ik nog moet veranderen', zegt Antony. 'Hier moeten de letters 'AS' komen van Antony Santos.'

In de video wordt gezegd dat ook de trap de initialen van Pogba bevat. 'Ja, hij heeft een hoge standaard', erkent Antony. 'Maar ik ben blij om in een huis te wonen dat toebehoorde aan een sterspeler.' Pogba vertrok deze zomer bij United en draagt tegenwoordig het shirt van Juventus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.