Andrei Yarmolenko doet Ronaldo na en lacht om 'bottle-gate'

Reacties

Andrei Yarmolenko heeft na de zege van Oekraïne op Noord-Macedonië (2-1) de lachers op zijn hand gekregen. Niet voor het eerst vertolkten de drinkflesjes tijdens de persconferentie na afloop van het duel een hoofdrol.

Andrei Yarmolenko doet Ronaldo na en lacht om 'bottle-gate'
© Pro Shots
Oekraïne
Oekraïne
2 - 1
Noord-Macedonië
Noord-Macedonië

Cristiano Ronaldo die zijn Coca-Cola-flesje wegschoof, Paul Pogba die een flesje Heineken terzijde schoof, de Italiaan Manuel Locatelli die eveneens de Coca-Cola uit beeld verwijderde en de Russische bondscoach die doodleuk een flesje Coca-Cola opende met het andere flesje. Er was de voorbije dagen sprake van een heuse 'bottle-gate' op het EK. Niet in het minst omdat de Europese voetbalbond openlijk de spelers ter verantwoording riep. De sponsors moesten gerespecteerd worden.

Yarmolenko, die net als tegen Oranje ook tegen Noord-Macedonië gescoord had tijdens de 1-2 zege, schoof na afloop aan bij de journalisten met een grote glimlach. 'Mag ik even wat doen? Ik heb Ronaldo gezien. Ik zet de Coca-Cola hier en de Heineken hier', zo begeleidde de aanvaller van West Ham United zijn actie met commentaar. Hij schoof de flesjes van de veelbesproken sponsors juist dichter naar zich toe. 'Neem maar contact met me op!', riep hij daarbij, om vervolgens lachend te vertrekken. 'Dank jullie wel. Ik zet ze wel weer terug.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Oekraïne
Meer over Oekraïne
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.