Anderlecht komt zondag met bijzonder fraai eerbetoon aan Rensenbrink

Reacties

Alle spelers van Anderlecht spelen zondag in de thuiswedstrijd tegen Royal Excel Moeskroen met de naam van Rob Rensenbrink op de achterkant van het shirt. Daarmee eert de Belgische ploeg de onlangs overleden Oranje-international.

Anderlecht komt zondag met bijzonder fraai eerbetoon aan Rensenbrink
© Pro Shots

Rensenbrink overleed vrijdagavond op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van de spierziekte PSMA. Anderlecht, waar Rensenbrink tussen 1971 en 1980 furore maakte met onder meer twee landstitels en twee Europa Cups II, deelde meteen lovende woorden over de 46-voudig Oranje-international. 'Het Slangenmens is de mooiste linksvoor uit de geschiedenis van RSCA en hij was een van de architecten van de eerste belangrijke Europese successen van de club.'

Voor aanvang van het duel met Cercle Brugge stond Anderlecht al een minuut stil bij het overlijden van de clubicoon. Zondag, als Anderlecht thuis speelt tegen Royal Excel Moeskroen, doen de paarswitten er nog een schepje bovenop: alle spelers zullen met de naam van Rensenbrink op de rug spelen.

Anderlecht gaf de fans dinsdagmiddag vanaf 12.00 uur ook de mogelijkheid om het condoleanceregister te tekenen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.