Ancelotti kraakt scheidsrechtersaanstelling in Champions League

Reacties

Napoli-coach Carlo Ancelotti is niet blij met de aanstelling van Viktor Kassai voor de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool van woensdagavond.

Ancelotti kraakt scheidsrechtersaanstelling in Champions League

De Italiaan verwijt de Hongaarse scheidsrechter nog altijd de uitschakeling van zijn toenmalige club Bayern München door Real Madrid in de kwartfinale van het elitetoernooi van 2016/17. De Koninklijke boekte destijds in eigen huis een beslissende 4-2 overwinning. Bij de 2-2 stond Cristiano Ronaldo duidelijk buitenspel.

Ancelotti hekelde destijds ook de rode kaart van Arturo Vidal en dinsdag bleek dat de trainer die avond in Madrid nog niet vergeten is. 'De scheidsrechter herinnert me aan een slechte avond die ik beleefde met mijn vorige club', sprak de trainer dinsdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Liverpool. 'Zijn aanstelling verrast me. Tijd heelt alle wonden zeggen ze, maar in dit geval is te weinig tijd verstreken.'

De belangen voor Napoli zijn groot, zo realiseert Ancelotti zich. 'We zullen, zeker na het gelijkspel tegen Rode Ster Belgrado, voor de overwinning moeten gaan.' In aanloop naar dit seizoen verloor Napoli in een oefenduel met liefst 5-0 van Liverpool, dat de Champions League twee weken geleden inzette met een 3-2 zege op Paris Saint-Germain.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep C UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSG
6
3
2
1
17-9
+8
11
2
Liverpool
6
3
0
3
9-7
+2
9
3
Napoli
6
2
3
1
7-5
+2
9
4
Rode Ster Belgrado
6
1
1
4
5-17
-12
4
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.