Ancelotti kon zijn ogen niet geloven tijdens verloren El Clásico

Reacties

Real Madrid verloor vannacht met 3-0 van Barcelona in een vriendschappelijke El Clásico. Trainer Carlo Ancelotti hechtte weinig waarde aan de uitslag van de wedstrijd in Dallas, waar De Koninklijke maar liefst vijf keer het aluminium raakten.

Ancelotti kon zijn ogen niet geloven tijdens verloren El Clásico
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 0
Real Madrid
Real Madrid

'Het resultaat doet ons pijn, maar dat is niet het belangrijkste. Het was een goede wedstrijd, met veel positieve punten, maar het leek erop of er een muur in hun doel stond. Vijf schoten die het houtwerk raakten in een wedstrijd, ik kan me niet herinneren dat ik zoiets ooit heb gezien', zei de Italiaan na afloop in gesprek met Mundo Deportivo.

Nadat Ousmane Dembélé de openingstreffer op zijn naam had gezet, miste Vinicius júnior een strafschop. De Koninklijke ging daarna vol overtuiging op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg aan de andere kant in de slotfase het deksel op de neus. 'We hebben pech gehad, maar we moeten zo doorgaan. We speelden een uur lang goed met en zonder bal, met intensiteit en beweeglijkheid. Aan het einde misten we balans, omdat we erg aanvallend waren. Toen kregen wij nog twee doelpunten tegen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Real Madrid komt donderdag nog eenmaal vriendschappelijk in actie in de Verenigde Staten. Dan is Juventus de tegenstander in het Camping World Stadium in Orlando. La Liga begint voor de Madrilenen op zaterdag 12 augustus met een uitwedstrijd bij Athletic Bilbao.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.