Amrabat stelt Italiaanse top teleur met keuze voor Fiorentina

Reacties

Sofyan Amrabat maakt komende zomer een lucratieve transfer naar Fiorentina. De middenvelder van Hellas Verona heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een akkoord bereikt met de ambitieuze club.

Amrabat stelt Italiaanse top teleur met keuze voor Fiorentina
© Pro Shots

Amrabat (23) is bezig aan zijn eerste seizoen in de Serie A en maakt daarin veel indruk. De voormalig speler van FC Utrecht en Feyenoord werd ook genoemd bij AC Milan, Internazionale en Napoli, maar het was Fiorentina dat doorpakte. Amrabat ging overstag na een persoonlijk gesprek met Rocco Commisso, de Amerikaanse miljardair die clubeigenaar is van Fiorentina.

Omdat Amrabat dit seizoen al voor twee clubs heeft gespeeld (Club Brugge en Hellas) maakt hij pas komende zomer de overstap naar Florence. Daar tekent hij een miljoenencontract.

Amrabat speelde tot dusver negentien competitiewedstrijden voor Hellas, dat negende staat in de Serie A. Fiorentina heeft vier punten minder en staat dertiende. Met Amrabat aan boord wil La Viola komend seizoen een poging doen om terug te keren in de Italiaanse subtop.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Amrabat
Meer over S. Amrabat
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.