Amrabat kiest niet voor terugkeer in de Eredivisie

Reacties

De clubs uit de Eredivisie stonden voor hem in de rij, maar Nordin Amrabat blijft op zijn post. De 36-jarige aanvaller kiest voor een langer verblijf bij AEK Athene.

Amrabat kiest niet voor terugkeer in de Eredivisie
© Pro Shots

Amrabat maakte er geen geheim van open te staan voor een terugkeer in de Eredivisie. Hij sprak met sc Heerenveen en FC Utrecht en had ook contact met onder meer RKC Waalwijk en PEC Zwolle. Uiteindelijk heeft hij na gesprekken met AEK besloten om langer in Griekenland te blijven. De club deed er alles aan om hem over te halen en is daarin geslaagd. Amrabat verlengt zijn aflopende contract met één jaar.

Van een terugkeer naar Nederland was al langer sprake voor Amrabat. Vorig jaar zomer was Utrecht concreet voor hem in de markt, maar toen wilde AEK hem niet laten gaan. Met de topclub uit Griekenland gaat de aanvaller uit Naarden in de voorronde van de Champions League spelen. AEK hoopt komend seizoen te kunnen verrassen in Europa.

Amrabat gaat op voor zijn derde seizoen in Griekenland. Hij speelt nagenoeg alles bij AEK en was vorig seizoen verantwoordelijk voor acht goals en vier assists in 31 competitiewedstrijden. AEK sleepte vorig seizoen zowel de landstitel als de beker in de wacht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.