Ambitieuze Verón wil Iniesta herenigen met Mascherano

Reacties

Andrés Iniesta kan zijn carrière mogelijk voortzetten in Argentinië. Voorzitter Juan Sebastián Verón wil de Spanjaard maar al te graag naar Estudiantes halen.

Ambitieuze Verón wil Iniesta herenigen met Mascherano
© Pro Shots

'We zijn op dit moment nog niet aan het onderhandelen, maar we zijn wel in gesprek', vertelt Verón aan La Oral Deportiva. Het is de vraag of Iniesta een dergelijk avontuur ziet zitten. El Blanquito vertrok in 2018 na 22 jaar bij Barcelona voor een megacontract bij het Japanse Vissel Kobe. Daar ligt hij tot december 2021 vast.

Verón realiseert zich dan ook terdege dat het een lastige klus wordt om Iniesta naar Estudiantes te halen. 'Maar het feit dat we het proberen is iets dat mensen niet zullen vergeten, of het nu uiteindelijk lukt of niet', verklaart de 44-jarige Argentijn, die als speler uitkwam voor onder meer Lazio Roma en Manchester United. Sinds 2014 is hij de president van Estuadiantes.

Onlangs haalde hij Javier Mascherano al naar zijn club. Mascherano speelde bij Barcelona jarenlang samen met Iniesta en vormt voor Verón zo een extra troef om de Catalaan te overtuigen. 'Dat Javier bij ons speelt is heel belangrijk, niet alleen voor Estudiantes, maar voor het gehele Argentijnse voetbal', aldus Verón.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.