Ambitieus Fulham slaat opnieuw toe met miljoenentransfer Mitrovic

Reacties

Fulham heeft een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. De promovendus maakt op de officiële website bekend dat Aleksandar Mitrovic is overgenomen van Newcastle United. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract.

Ambitieus Fulham slaat opnieuw toe met miljoenentransfer Mitrovic

Mitrovic (23) speelde in de laatste paar maanden van het afgelopen seizoen al op huurbasis voor Fulham. In zeventien competitiewedstrijden in het Championship was hij goed voor twaalf doelpunten en mede daardoor mocht Fulham zich melden in de play-offs om promotie. Fulham bereikte in deze nacompetitie de finale op Wembley en was daarin met 1-0 te sterk voor Aston Villa.

Fulham maakte direct na de promotie duidelijk dat het Mitrovic graag definitief wilde overnemen van Newcastle United en dat is nu dus gelukt. Volgens Engelse media betalen de Londenaren ruim 24 miljoen euro voor de goaltjesdief. Dit bedrag zou door bonussen nog kunnen oplopen naar maximaal 30 miljoen euro.

'Ik ben heel blij en trots dat ik nu officieel speler van Fulham ben', zegt Mitrovic op de website van zijn nieuwe club. 'De supporters van deze club zijn geweldig en ik heb een enorm sterke band met de fans. Vorig seizoen schreven we geschiedenis en dat wil ik blijven doen.'

Voor het ambitieuze Fulham is Mitrovic de vijfde versterking voor komend seizoen. Eerder werden Jean Michaël Seri, Maxime Le Marchand (beiden OGC Nice), Fabri (Besiktas) en André Schürrle al aan de selectie toegevoegd.

Spelersprofiel

A. Mitrović


Geboortedatum:
16 september 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Smederevo
Nationaliteit
Servië
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
89 kg
Huidige club:
Al Hilal
Nationaal team:
Servië
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.