Ambitieus Den Bosch verrast en slaat volgende slag met komst Holla

Reacties

Danny Holla heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder is tot een akkoord gekomen met FC Den Bosch, dat op de website van de club melding maakt van de aanstaande komst van de routinier.

Ambitieus Den Bosch verrast en slaat volgende slag met komst Holla

De dertigjarige Holla was sinds zijn vertrek bij FC Twente, aan het einde van het vorige seizoen, transfervrij. Sindsdien toonden meerdere clubs belangstelling voor de middenvelder. Holla was vorige maand nog dicht bij een overgang naar Australië, maar de transfer naar Melbourne Victory ketste op het laatste moment af.

Eerder deze week zei Holla nog tegen VI dat hij voor zichzelf trainde en fit is. 'Natuurlijk hoop ik snel een goede club te vinden, maar het moet wel bij me passen. Er is interesse, maar wil echt mijn gevoel volgen in deze fase van mijn carrière', zei de Almeerder toen.

Twee dagen na deze woorden heeft Holla duidelijkheid over zijn toekomst. De middenvelder traint donderdag al mee bij Den Bosch en in de loop van de dag worden alle papieren in orde gemaakt. Onder voorbehoud van de medische keuring voegt Holla zich direct bij het eerste elftal.

De komst van Holla betekent opnieuw een belangrijke slag voor Den Bosch, dat erg ambitieus is. Kakhi Jordania nam eind juli 99,9 procent van de aandelen over en heeft grootste plannen met de club. De KNVB moet de overname van Jordania overigens nog wel officieel goedkeuren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.