Alves grapt bij start unieke Barca-trip over toekomst in Australië

Reacties

Dani Alves heeft nog geen zekerheid over zijn toekomst bij Barcelona. De ervaren Braziliaan reageerde met een kwinkslag op een mogelijke optie.

Alves grapt bij start unieke Barca-trip over toekomst in Australië
© Pro Shots

Barcelona is neergestreken in Australië. Direct na het laatste competitieduel stapte de Catalaanse formatie in het vliegtuig voor een duel met het All Star-team van de A-League. 'Het is een voorrecht om hier te zijn', zei trainer Xavi in de aanloop naar die wedstrijd van woensdag. 'Het is de eerste keer in de geschiedenis dat Barcelona in dit ongelooflijke land is.'

De lange vlucht had het goede humeur van Dani Alves niet verpest. 'Heb je iets voor me?', grapte de 39-jarige Braziliaan na de vraag of hij zijn carrière zou kunnen eindigen in de Australische competitie.

'Waarom niet? Alles is mogelijk in het leven. Ik zit nu bij de beste club ter wereld en ik wil blijven bij de beste club ter wereld. Maar wat de toekomst brengt, weet niemand', aldus de Braziliaan. Hij leeft nog in onzekerheid over zijn verblijf bij Barcelona. Zijn aflopende contract is vooralsnog niet verlengd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.