Álvarez door moeizame start extra trots op nieuw contract

Reacties

De contractverlenging van Edson Álvarez bij Ajax kreeg een speciaal tintje. Voor de speler zelf voelde het als een bijzonder moment na een moeizaam begin in Amsterdam, terwijl de handtekening werd gezet voor het oog van honderden seizoenkaarthouders.

Álvarez door moeizame start extra trots op nieuw contract
© Pro Shots

Ajax bedankte woensdag zijn trouwe fans met een speciaal evenement voor seizoenkaarthouders die afzagen van compensatie tijdens de coronacrisis. De tribunes bleven vorig seizoen grotendeels leeg, maar honderden fans toonden zich extreem loyaal door geen geld terug te vragen. Voor die supporters organiseerde Ajax het evenement Voor ons dierbaar rood en wit.

In de Johan Cruijff Arena trainde de selectie onder trainer Erik ten Hag en voor deze speciale dag werd ook Álvarez naar voren geschoven. De Mexicaan zette zijn handtekening onder een nieuw contract, tot medio 2025. Voor het oog van honderden fans liet hij weten hoe speciaal dit moment voor hem was. 'Ik heb het hier moeilijk gehad aan het begin en daarom ben ik extra trots dat ik nu mijn contract verleng.'

Álvarez was geen basiskracht aan het begin van zijn Ajax-periode, ook moest hij door Nederlandse regelgeving zijn gezin missen. Inmiddels wonen zijn vrouw en dochter bij hem in Nederland en is de Mexicaanse middenvelder een belangrijke spil in het elftal van Ten Hag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.