Als hij komt, dan is Maradona meer dan welkom bij PSV

Reacties

PSV heeft bij de start van het seizoen mogelijk een zeer prominente toeschouwer. Niemand minder dan Diego Maradona heeft aangekondigd zaterdag in Eindhoven aan te schuiven als de Brabantse formatie aantreedt tegen AZ.

Als hij komt, dan is Maradona meer dan welkom bij PSV

'Zaterdag ben ik bij de wedstrijd', werd uit de mond van Maradona opgetekend. De Argentijn is in Mierlo neergestreken voor een trainingskamp van Al Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten. Een wedstrijd van PSV bezoeken is onderdeel van het programma voor het team van trainer Maradona.

PSV heeft het verzoek van Maradona beantwoord. De Argentijnse grootheid, die ook bekend staat om zijn wispelturigheid, kan in ieder geval rekenen op een warm welkom in het Philips Stadion. De Eindhovense club laat weten geen enkel probleem te hebben met zijn komst. Er is contact met zijn manager, die inmiddels het hoge bezoek heeft bevestigd.

Afgelopen week dook Maradona onverwachts op in Nederland. Pluisje zorgde met zijn aanwezigheid voor opwinding in Mierlo, waar hij ook de plaatselijke HEMA bezocht.     

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.