Als een kind zo blij: mooie beelden van Hazard voor zeldzame invalbeurt

Reacties

Afgelopen weekend was het eindelijk weer eens zover. Na ruim een halfjaar maakte Eden Hazard zijn opwachting in La Liga. En dat deed de Belg zichtbaar goed.

Als een kind zo blij: mooie beelden van Hazard voor zeldzame invalbeurt
Real Madrid
Real Madrid
6 - 0
Real Valladolid
Real Valladolid

Als een kind zo blij keek Hazard trainer Carlo Ancelotti aan toen hij hoorde dat hij 25 minuten voor tijd mocht invallen in de eclatante overwinning op Valladolid. En niet zonder succes, want in blessuretijd bediende de voormalige sterspeler van Chelsea ploeggenoot Lucas Vázquez voor de zesde Real-treffer van de dag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onlangs verklaarde Hazard, die een contract heeft tot medio 2024 in Bernabéu, dat hij een zeer moeizame relatie heeft met Ancelotti. De 32-jarige Belg zou desondanks vastberaden zijn om zijn contract uit te dienen in Madrid. Hij kwam dit seizoen tot vier optredens in de Spaanse competitie. In de Champions League deed hij drie keer mee en was hij trefzeker op bezoek bij Celtic (0-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.