Alpay Özalan blijft weg van Villa-training

Kennelijk uit angst vanwege de commotie die is ontstaan na zijn aanvaring met David Beckham tijdens Turkije-Engeland afgelopen zaterdag, is Alpay Özalan dinsdag weggebleven van de training van Aston Villa. 'Dit zou wel eens van invloed kunnen zijn op mijn toekomst bij Villa', liet de Turk weten.

Alpay Özalan blijft weg van Villa-training

Heel de wereld kon zien hoe Alpay, nadat Beckham namens Engeland een strafschop miste, op de Brit toeliep en zijn gezicht tegen dat van Becks duwde. 'Je moeder is een hoer', zou hij hem daarbij volgens Beckham hebben toegeschreeuwd. Nadat het duo elkaar in de rust in de catacomben opnieuw opzocht, kwam het tot een vechtpartij.

Alpay vreest dat hij in Engeland niet meer welkom is sinds de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag in Istanbul. 'Ik heb gehoord wat er door de supporters van Villa is gezegd en gelezen wat er over mij allemaal in de Engelse kranten wordt geschreven. Ik vind dat bijzonder oneerlijk en denk dat dat wel eens z'n uitwerking kan hebben op mijn toekomst hier bij Aston Villa', zo liet hij weten aan de BBC.

Alpay spreek van 'gewoon een klein incidentje tijdens een voetbalwedstrijd'en vindt dat hij wordt gezocht. 'Ik word aan het kruis genageld vanwege de recente problemen tussen beide landen', vervolgde de Turk. 'Maar de enige reden dat ik iets tegen Beckham zei, is dat hij mij als eerste uitschold. Wat hij zei zal ik niet herhalen, omdat ik niet iemand ben die naar de media rent. Zoiets behoort tussen de spelers te blijven.'

Bekijk hier al onze video's