Alles wat je moet weten over de bekerloting

Reacties

Ajax, Feyenoord, PSV en stuntploeg SV Spakenburg plaatsen zich deze week voor de halve finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi. Zij krijgen vanavond te weten wie de laatste horde richting de finale wordt.

Alles wat je moet weten over de bekerloting
© Pro Shots

Vanavond wordt er geloot voor de halve finales. Dit wordt gedaan in het ESPN-programma De Eretribune. Vanaf 22.30 uur kun je inschakelen op het hoofdkanaal van ESPN om te zien wie de volgende tegenstander van Spakenburg wordt en welke topper aan het speelschema wordt toegevoegd.

De loting is zonder restricties. Aan de hand van de volgorde van de balletjes wordt bepaald welke club een thuiswedstrijd speelt in de halve finale. Begin april worden de halve finales afgewerkt. Afhankelijk van de loting en het speelschema van de deelnemers wordt er gespeeld op 4, 5 en/of 6 april.

De bekerfinale staat gepland op zondag 30 april, maar die datum kan zomaar eens gewijzigd worden. Spakenburg speelt uit religieuze overtuigingen niet op zondag. VI nam contact op met de KNVB over deze situatie en kreeg te horen dat de bond een gesprek heeft met de vier halve finalisten en in dat gesprek kan dit punt ingebracht worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.