Allegri weerlegt kritiek op Ronaldo: 'Hij gaat woensdag zéker scoren'

Reacties

Manchester United kan zich gaan opmaken voor een glansrol van oude bekende Cristiano Ronaldo. Het Juventus van de Portugese vedette onvangt woensdagavond zijn ex-werkgever in de Champions League, en vanuit zowel het Italiaanse als het Engelse kamp wordt er gerekend op een getergde en superscherpe Ronaldo.

Allegri weerlegt kritiek op Ronaldo: 'Hij gaat woensdag zéker scoren'

Afgelopen zomer verruilde de aanvaller Real Madrid na negen seizoenen voor Juventus, voor zijn tijd in Spanje speelde hij zes jaar op Old Trafford. Het Champions League-avontuur in Turijn is voor Ronaldo echter nog geen doorslaand succes. Hij kreeg in de eerste groepswedstrijd bij Valencia al na een halfuur rood, hij moest de tweede wedstrijd tegen Young Boys daardoor missen, waarna hij (uitgerekend op het door hem zo geliefde Old Trafford) niet wist te scoren.

Juventus-trainer Massimiliano Allegri maakt zich geen zorgen over alle berichten rondom de vermeende 'CL-vormdip' van zijn superster, die nu in totaal vijf duels in hert miljardenbal niet meer heeft gescoord. 'Het is ook niet zo dat hij al heel veel Champions League-wedstrijden heeft gespeeld namens Juventus, toch?', wuift de Italiaan die berichten weg. 'Volgens mij was het één volledige wedstrijd, in Engeland, en daarin gaf hij bovendien een assist op de winnende goal.' Allegri denkt hoe dan ook dat Ronaldo tegen Manchester wél weer het net zal vinden. 'Hij zal woensdag zéker een doelpunt gaan maken', zo voorspelt de oefenmeester.

Water drinken
Waar Ronaldo nu bij Juve speelt en een verleden heeft bij The Red Devils, geldt voor Paul Pogba het tegenovergestelde. Ook de Franse middenvelder is voor woensdag bijzonder op zijn hoede voor Ronaldo. 'Ik denk dat hij - uiteraard - een geweldige aankoop is geweest voor Juventus. Voetballen met een speler zoals hij is fantastisch, net zoals het fantastisch is om te spelen met Lionel Messi of Neymar. Volgens mij is hij op zijn plek in Italië. En andersom is de club blij met hem, want Cristiano maakt doelpunten met hetzelfde gemak als waarmee hij water drinkt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.