Allegri over Bonucci: 'Soaps zijn op Canale 5, en ik heb niks met soaps'

Reacties

Leonardo Bonucci haalde in een interview fel uit naar Juventus en trainer Massimiliano Allegri. De trainer van Juventus kreeg vrijdag de kans op een weerwoord, maar besloot zich niet in de verbale ring te storten.

Allegri over Bonucci: 'Soaps zijn op Canale 5, en ik heb niks met soaps'
© Pro Shots
Juventus
Juventus
3 - 1
Lazio
Lazio

'Er is denk ik weinig meer te zeggen, we hebben al veel gezegd. Ik wil hem alleen heel veel succes wensen voor zijn verdere carrière binnen en buiten het voetbal. Soaps zijn op Canale 5 te zien, maar ik heb niks met soaps. Ik heb geen zin in burgeroorlogen, er zijn belangrijke besluiten genomen. Dat is het leven: er heeft zich voor hem een deur naar de Champions League geopend', aldus Allegri.

Die deur zouden ze in Turijn ook graag weer eens openbeuken, de volgende horde heet zaterdagmiddag Lazio. Allegri moet voor de thuiswedstrijden nog keuzes maken, hij ziet veel spelers die een plek verdienen, maar kan ze niet allemaal opstellen. Paul Pogba is voorlopig niet beschikbaar vanwege een dopingzaak, Allegri wilde daar inhoudelijk niet op reageren.

Eén van de mogelijke opvolgers van Bonucci in Turijn is op termijn de Nederlander Dean Huijsen. Op VI PRO verscheen dit portret:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.