Allegri krijgt zelfs na debacle in Israël steun bij stuntelend Juventus

Reacties

Massimiliano Allegri hoeft niet voor zijn baan te vrezen, ook niet na de Champions League-afgang tegen Maccabi Haifa (2-0). Dat vertelde president Andrea Agnelli na afloop van het debacle in Israël, waarmee overwintering in Europa's belangrijkste clubcompetitie zo goed als onmogelijk is geworden.

Allegri krijgt zelfs na debacle in Israël steun bij stuntelend Juventus
© Pro Shots

'Ik voel me beschaamd en boos. In dit soort situaties kun je niet een indvidu de schuld geven, het is de hele groep. Massimiliano Allegri is onze hoofdtrainer en hij blijft', aldus de preses tegen Sky Sport na de nederlaag. Met drie punten uit vier wedstrijden is overwinteren in de Champions League een zog oed als kansloze missie geworden.

Dat is ongetwijfeld een opluchting voor Allegri, die ook in de Serie A een beroerde start doormaakt met Juventus. Na negen speelronden staat La Vecchia Signora op de negende plaats in de competitie, tien punten achter koploper Napoli. Zondag verloren ze nog met 2-0 van AC Milan. De druk op de trainer neemt al weken toe, maar Agnelli spreekt nu toch zijn vertrouwen uit in zijn coach.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.