Alle emoties komen los bij Suárez na laatste speelminuut voor Atlético in Madrid

Reacties

De supporters van Atlético Madrid hebben Luis Suárez een gedenkwaardig afscheid bezorgd in het Estadio Wanda Metropolitano. Tranen vloeiden bij de Uruguayaan nadat hij gewisseld werd.

Alle emoties komen los bij Suárez na laatste speelminuut voor Atlético in Madrid
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
1 - 1
Sevilla
Sevilla

Suárez is in de voorbije maanden in de hiërarchie voorbijgestreefd bij Atlético. Doordat de topclub Champions League-voetbal in de vorige speelronde al veiligstelde, zag Diego Simeone ruimte om Suárez een passend afscheid te bezorgen. De 35-jarige Uruguayaan die Atlético vorig seizoen aan de landstitel hielp, mocht zondagavond starten tegen Sevilla.

Met luid gezang en veel applaus lieten de socio's van Atlético weten dat zeker niet vergeten zal worden wat Suárez vorig seizoen voor de club heeft betekend. Hij vertrok na een pijnlijk afscheid bij Barcelona naar Madrid om revanche te nemen en slaagde daar glansrijk in. De ex-Ajacied scoorde in La Liga 21 keer in het kampioensjaar. Zijn laatste goal op weg naar de titel maakte hij op de laatste speeldag, op het moment dat de nood enorm hoog was bij Atlético. Met de 1-2 bij Real Valladolid besliste Suárez een jaar geleden de titelstrijd.

Suárez verlaat Atlético na dit seizoen transfervrij. Naar verluidt zoekt de goalgetter nog naar een nieuwe uitdaging in Europa, omdat hij het gevoel heeft dat er nog meer in het vat zit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.