Allardyce-shirts door de shredder, onderzoek Liverpool-trio

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Allardyce-shirts door de shredder, onderzoek Liverpool-trio

• De politie gaat een onderzoek instellen naar een carpoolfilmpje dat Liverpool-spelers Marko Grujic, Lazar Markovic (nu verhuurd aan Sporting Lissabon) en Dejan Lovren op internet zetten. In het filmpje is te zien hoe de drie spelers naar de training rijden in de auto van Lovren. Volgens Engelse wegexperts maakt de 27-jarige verdediger in totaal vier overtredingen. Tijdens het rijden heeft hij geen goede controle over de auto, rijdt hij zonder aandacht, gebruikt de telefoon van een ploeggenoot en heeft hij een passagier die geen riem gebruikt. Liverpool heeft het filmpje van zijn site gehaald en wil op dit moment niet op de zaak reageren.    

•  Een grote strop voor de FA. De Engelse voetbalbond wilde rond het thuisduel met Malta van volgende week duizenden shirts verkopen met daarop inspirerende quotes van Sam Allardyce. Om bekende redenen (de bondscoach werd ontslagen als gevolg van het undercoverschandaal) gaat dat feest niet door. Een shirt met deze quotes kan natuurlijk nog altijd:

Bron: Who Ate All The Pies

• Rio Ferdinand is niet zo blij met zijn rating op het nagelnieuwe FIFA17, al scoren maar weinig spelers een '90' voor verdedigen.

'Ik heb met Didier Drogba gewerkt bij Chelsea en ik weet zeker dat Moussa Dembélé dat niveau kan halen. Didier was al 24 toen hij bij Chelsea tekende, terwijl Moussa met zijn twintig jaar nog maar een baby is.'
• Celtic-manager Brendan Rodgers doet er weinig aan om de euforie rond Dembélé te temperen. De Franse spits scoorde woensdag nog tweemaal in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (3-3).

• Frank Rijkaard viert vandaag, 30 september, zijn 54ste verjaardag. De 73-voudig international hield een propvolle prijzenkast over aan zijn loopbaan als speler en trainer. In 1990 besliste hij de Europa Cup 1-finale tussen AC Milan en Benfica.

• Is dit na kunstgrasvelden de toekomst? In Bangkok wordt het ruimtegebrek op deze manier opgelost.

• Catenaccio besteedt vrijdag in een duidend artikel aandacht aan de beslissing van de KNVB om vanaf de zomer 2017 met de pupillen in kleinere ruimte te gaan spelen. In de voorbije weken plaatsten enkele media hun bedenkingen bij dit initiatief van de voetbalbond. Misschien verklaart dat onderstaande tweet van de KNVB.

• Twintig jaar geleden coachte Arsène Wenger zijn eerste wedstrijd voor Arsenal. De Fransman, die wordt gelinkt aan het Engelse bondscoachschap, is eigenlijk niet zoveel veranderd door de jaren heen.

• Snoop Dogg, een bekende rapper, blijkt fan van Burnley te zijn. Of kreeg hij dit shirt gewoon in zijn handen gedrukt?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.