Allardyce deelt op eerste persconferentie direct boete uit

Reacties

Sam Allardyce is terug in de Premier League en we zullen het weten. Big Sam vierde zijn comeback als manager – hij werd aangesteld bij Leeds United – woensdag meteen met een uitermate amusante persconferentie. Behalve wat mooie quotes leverde het ook een waarschuwing op voor zijn nieuwe spelersgroep: telefoongebruik wordt niet op prijs gesteld.

Allardyce deelt op eerste persconferentie direct boete uit
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tussen de vergelijkingen met Pep Guardiola en het hanteren van twijfelachtige wiskundige berekeningen door kreeg één van de journalisten telefoon. Het toestel stond niet op een stille stand en tetterde dus dwars door Allardyce heen. De 68-jarige manager besloot om de liefdadigheidsstichting van zijn nieuwe werkgever gelijk maar even te spekken.

Allardyce praatte met een stalen gezicht door terwijl de telefoon kabaal maakte. 'Da's trouwens een boete. Tien pond, voor het goede doel. Wie is dit? Jij? Dankjewel. Heeft deze club een liefdadigheidsstichting? De Leeds United Foundation? Oké, dat is dan tien pond voor de Leeds United Foundation, hartelijk dank.' Daarna ging hij verder met het beantwoorden van de vragen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Leeds United
Meer over Leeds United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.