Allardyce bevestigt dat Klaassen al mag vertrekken bij Everton

Reacties

Davy Klaassen mag na een half jaar al vertrekken bij Everton. Manager Sam Allardyce heeft zaterdag bevestigd dat de Nederlander geen uitzicht heeft op speeltijd bij The Toffees.

Allardyce bevestigt dat Klaassen al mag vertrekken bij Everton

Afgelopen zomer kwam Klaassen nog voor liefst 27 miljoen euro over van Ajax naar Everton. Ronald Koeman gaf in het begin van het seizoen de middenvelder nog geregeld speelminuten, maar een positieve stempel op het spel kon Klaassen nauwelijks drukken. De ex-Ajacied verdween naar de bank en na het ontslag van Koeman en de komst van Allardyce is Klaassen steevast tribuneklant.

Dit gaat de komende tijd niet veranderen en dus mag Klaassen uitkijken naar een nieuwe club. 'Op dit moment werkt het niet', laat Allardyce weten tegenover The Telegraph. 'Hij wil vechten voor zijn plek, maar voordat ik kwam en sinds ik hier ben, hebben andere spelers zich meer laten zien.'

'Dat is jammer', vervolgt Allardyce. 'Ten eerste voor de club en ten tweede voor de speler. Als persoon is hij een geweldige jongeman, maar op het moment is er geen plek voor hem in het team.' Of Klaassen definitief of op huurbasis op zoek mag naar een nieuwe club, blijft vooralsnog ongewis.

Zaterdagavond gaan The Toffees op bezoek bij Tottenham Hotspur. Het duel begint om 18.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.