Alisson dreigt debuut Gakpo te overschaduwen met grote blunder

Reacties

Wolverhampton Wanderers heeft op Anfield verrassend de leiding genomen in de FA Cup-wedstrijd tegen Liverpool. Gonçalo Guedes profiteerde dankbaar van een flater van doelman Alisson Becker.

Alisson dreigt debuut Gakpo te overschaduwen met grote blunder
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 2
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Voor Alisson ging het in de 26ste minuut enorm mis toen Liverpool onder de druk probeerde uit te spelen. Thiago Alcántara verslikte zich al bijna in Raúl Jiménez. Onder druk van de Mexicaan tikte de Spanjaard de bal op het nippertje terug naar zijn doelman. Alisson dacht onder de druk uit te spelen met een pass op Trent Alexander-Arnold, maar vergaloppeerde zich. De goalie speelde de bal in zijn eigen strafschopgebied zo in de voeten van Guedes, die simpel scoorde: 0-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zo moest Liverpool in de achtervolging, nadat het eerder deze week al een teleurstelling moest verwerken. Maandagavond verloren The Reds in hun eerste Premier League-wedstrijd van het nieuwe jaar met 3-1 van Brentford.

Bij Liverpool is Cody Gakpo in de basis begonnen tegen Wolves. De van PSV overgekomen debutant speelt vanaf links, met in het midden Darwin Núñez en vanaf rechts Mohamed Salah. Virgil van Dijk ontbreekt vanwege een hamstringblessure.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.