Al-Rayyan bevestigt definitieve komst van Marokkaanse WK-smaakmaker

Reacties

Na het vertrek van Azzedine Ounahi naar Olympique Marseille raakt Angers ook een andere Marokkaanse WK-ster kwijt: Sofiane Boufal vervolgt zijn carrière bij Al-Rayyan. De Qatarese club maakt zijn komst bekend via de officiële kanalen. 

Al-Rayyan bevestigt definitieve komst van Marokkaanse WK-smaakmaker
© Pro Shots

Boufal doorliep dinsdag met succes de medische keuring en werd daarna officieel gepresenteerd. Omdat zijn contract doorliep tot medio 2024, heeft Al-Rayyan een transfersom betaald. Het is niet bekend om hoeveel geld het gaat.

Boufal had een basisplaats in alle wedstrijden van Marokko in Qatar en blonk uit aan de linkerflank in de voorhoede. Met behendige acties en goede voorzetten leverde hij een wezenlijke bijdrage aan het succes van de stuntploeg.

Na het WK speelde Boufal nog twee wedstrijden voor Angers; op 15 januari scoorde hij nog in de verloren thuiswedstrijd tegen Clermont (1-2). Nu keert hij dus terug in het land waarin hij zich aan het grote publiek kon tonen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.