Ajax-trio Sinkgraven, Klaassen en Riedewald hervat training

Reacties

Daley Sinkgraven, Davy Klaassen en Jairo Riedewald hebben de training hervat. De drie Ajacieden meldden zich af bij de nationale selecties, maar begonnen op De Toekomst aan de voorbereiding op het competitieduel met SC Cambuur van komende zaterdag.

Ajax-trio Sinkgraven, Klaassen en Riedewald hervat training

Sinkgraven, Klaassen en Riedewald kampten alledrie met knieklachten. De twee laatsgenoemden meldden zich daardoor af voor de interlands tegen Wales en Duitsland met het Nederlands elftal, Sinkgraven miste door zijn blessure al het EK-kwalificatieduel van Jong Oranje met Wit-Rusland en reisde niet mee met de selectie voor de uitwedstrijd tegen Jong Slowakije (dinsdagavond).

De inzetbaarheid van het drietal in het thuisduel van komende zaterdagavond (19.45 uur) is nog zeer twijfelachtig. Hoofdcoach Frank de Boer weet al wel dat hij tegen de Friezen niet over Anwar El Ghazi (enkel) en Riechedly Bazoer (hamstring) kan beschikken.  Keeper Diederik Boer, die in het bekerduel met Feyenoord een kuitblessure opliep, is daarentegen weer volledig hersteld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.