Ajax zonder captain Tadic tegen Willem II, basisplek voor Álvarez

Reacties

Ajax begint zonder aanvoerder Dusan Tadic aan de thuiswedstrijd tegen Willem II. De Serviër neemt plaats op de bank. Basisplaatsen zijn er wel voor Edson Álvarez en Jurriën Timber. 

Ajax zonder captain Tadic tegen Willem II, basisplek voor Álvarez
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 1
Willem II
Willem II

Ten opzichte van de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard brengt Erik ten Hag drie wijzigingen aan in zijn elftal. Naast Tadic nemen ook Zakaria Labyad en Perr Schuurs plaats op de bank, Het drietal moet hun plaats afstaan aan Quincy Promes, Álvarez en Timber.

Ook Lassina Traoré en Sean Klaiber nemen weer plaats op de Amsterdamse bank. De twee zijn hersteld van hun blessures. David Neres, Lisandro Martínez en Jurgen Ekkelenkamp, die vorige week in het bekerduel met AZ hun kans kregen, moeten het wederom doen met een rol als reserve.

Ajax kan tegen de Tilburgers erg goede zaken doen in de Eredivisie. In speelronde 19 gingen AZ, Feyenoord én Vitesse onderuit. Bij winst op Willem II komt Ajax op vier punten van nummer twee PSV, dat eerder deze week met 0-2 won op bezoek bij FC Emmen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.