Ajax wil vertrek Mazraoui het liefst intern oplossen

Reacties

Ajax is Noussair Mazraoui kwijtgeraakt aan Bayern München en de vraag is wie nu de eerst keus op de Amsterdamse rechtsbackpositie zal gaan worden. Veel ogen zijn gericht op Devyne Rensch.

Ajax wil vertrek Mazraoui het liefst intern oplossen
© Pro Shots

De negentienjarige Rensch kende twee jaar geleden een ijzersterk debuutseizoen in het eerste elftal van Ajax. De back maakte veel minuten en werd zelfs geselecteerd voor het Nederlands elftal, maar had afgelopen seizoen met een terugslag te maken. De hoop en verwachting zijn dat Rensch in de komende periode zijn kans krijgt en pakt. Mocht hij een stabiele en betrouwbare indruk maken, dan zal Ajax met Rensch als basisspeler het seizoen in gaan.

Ajax brengt externe opties in kaart, maar wil de plek het liefst met een eigen speler invullen. Het worden wat betreft examenweken voor Rensch, die concurrentie heeft van Youri Regeer en de van een zware knieblessure teruggekeerde Sean Klaiber. Ook Jurriën Timber kan als rechtsback uit de voeten, maar het is de bedoeling dat hij gewoon in het centrum van de defensie blijft staan.

Lees via VI PRO meer over de ontwikkelingen bij Ajax:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.