Ajax wil langer door met Stekelenburg en Taylor

Reacties

Maarten Stekelenburg stelt zijn voetbalpensioen naar alle waarschijnlijkheid nog even uit. Alles wijst erop dat de 39-jarige doelman van Ajax zijn aflopende contract met een jaar gaat verlengen.

Ajax wil langer door met Stekelenburg en Taylor
© Pro Shots

Stekelenburg keerde twee jaar geleden terug bij Ajax en werd na de dopingschorsing van Andre Onana eerste keus onder de lat. Kort na de start van het afgelopen voetbaljaar raakte de routinier echter geblesseerd. Hij moest een heupoperatie ondergaan en stond bijna het gehele seizoen buitenspel.

Inmiddels is Stekelenburg weer fit en klaar om de concurrentiestrijd aan te gaan met Remko Pasveer (38) en Jay Gorter (22). Onana is inmiddels vertrokken uit Amsterdam. Stekelenburg heeft nu nog een aflopend contract bij Ajax, maar gaat vrijwel zeker voor één jaar bijtekenen.

Taylor
Ajax hoopt dat middenvelder Kenneth Taylor (20) ook een nieuw contract zal gaan tekenen. Taylor ligt nu nog tot medio 2024 vast en heeft inmiddels een voorstel ontvangen om te verlengen. De jeugdinternational moet de leegte invullen die Ryan Gravenberch, vertrokken naar Bayern München, heeft achtergelaten.

Onlangs deed Kenneth Taylor nog zijn verhaal in VI:

Lees hier meer over de ontwikkelingen bij Ajax:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.