Ajax verhuurt Magallán opnieuw: na La Liga nu de Serie A

Reacties

Lisandro Magallán zal ook komend seizoen geen wedstrijden spelen voor Ajax. De Amsterdammers verhuren de Argentijnse verdediger aan Crotone, dat is gepromoveerd naar de Serie A.

Ajax verhuurt Magallán opnieuw: na La Liga nu de Serie A
© Pro Shots

Het is al de tweede keer dat Magallán op tijdelijke basis vertrekt bij Ajax. Deze zomer keerde de 26-jarige mandekker terug in Amsterdam na een verhuurperiode in La Liga bij Alavés, dat hij met zeventien competitie-optredens aan handhaving op het hoogste niveau van Spanje hielp.

Magallán kwam in januari 2019 voor negen miljoen euro over van Boca Juniors, maar kwam in zijn eerste half jaar in Amsterdam niet verder dan zes officiële optredens. Met een contract tot medio 2023 zit Ajax echter nog wel even vast aan de Argentijnse miskoop. Crotone is echter dolblij met zijn komst.

Dat blijkt wel uit onderstaande tweet en de ronkende teksten op de clubwebsite. Crotone noemt het vastleggen van Magallán een 'sensationele' slag en roemt de voormalig aanvoerder van Argentinië Onder-20 om zijn fysieke kracht en dominantie in de lucht. 'Volgens insiders is hij in zijn rol een van de beste Zuid-Amerikanen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.