Ajax start in Amsterdam, eindigt op Ibrox en kent route naar overwintering

Reacties

Ajax weet welke route het moet afleggen in de Champions League. Zaterdag werd het speelschema in de groepsfase bekend. Op 7 september trappen de Amsterdammers af in de eigen Johan Cruijff Arena.

Ajax start in Amsterdam, eindigt op Ibrox en kent route naar overwintering

Tijdens de loting werd Ajax donderdag gekoppeld aan drie gerenommeerde tegenstanders. Liverpool is de grootste opponent, maar ook Napoli en Rangers FC zijn clubs om rekening mee te houden. Tegen de Schotten opent Ajax het miljardenbal.

Nadat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst, die afgelopen week PSV uitschakelde in de play-offs, de hoofdstad heeft aangedaan, moet de regerend landskampioen naar Anfield. In en tegen Liverpool staat op 13 september het tweede duel op het programma. Na de interlandperiode komt Napoli naar Amsterdam.

Een week nadat de Italianen langs zijn gekomen in de Johan Cruijff Arena reist Ajax naar Napels. Op 26 oktober komt daarna Liverpool op bezoek, terwijl afgesloten wordt op Ibrox. Op 1 november, vlak voor de start van het WK in Qatar, valt waarschijnlijk de beslissing in de groep na de uitwedstrijd tegen Rangers FC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.