Ajax-pechvogel Klaiber mikt op rentree in dit seizoen

Reacties

Sean Klaiber heeft goede hoop dat hij dit seizoen nog speelminuten kan maken voor Ajax. De vleugelverdediger herstelt van een zware knieblessure en ziet nu licht aan het einde van de tunnel.

Ajax-pechvogel Klaiber mikt op rentree in dit seizoen
© Pro Shots

Klaiber scheurde voor de start van het seizoen, tijdens het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk, zijn voorste kruisband af. De rechtsback stond daardoor voor een maandenlange revalidatie en kwam in dit voetbaljaar nog niet in actie. Hij hoopt dat daar snel verandering in gebracht kan worden.

'Voor het herstel van de knie is het misschien het beste om me op de voorbereiding voor volgend seizoen te richten', zegt Klaiber tegen Ajax TV. 'Maar zoals het nu gaat, denk ik zelf wel dat ik nog een paar potjes mee kan pakken. Dat zou heel lekker zijn, als ik aan het einde van het seizoen toch weer mijn gezicht kan laten zien op het veld.'

Klaiber maakt goede stappen in zijn herstel. 'Ik heb vandaag voor het eerst dingen in de duels gedaan, dus dat is natuurlijk ook weer een stap in de revalidatie. Als dat goed gaat, kan het snel gaan, denk ik. Ik hoop dat mijn knie morgen niet dik is en als dat zo is, mag ik morgen weer in de duels komen.'

De 27-jarige Klaiber maakte in de zomer van 2020 de overstap van FC Utrecht naar Ajax. In zijn eerste seizoen in Amsterdamse dienst kwam hij tot 24 wedstrijden in het Ajax-shirt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.